Praktijk 2017-05-21T16:21:11+02:00

Praktijk

Instructiekaart

Wij maken tijdens de les gebruik van een instructiekaart waarop je vorderingen nauwkeurig worden bijgehouden. Bij de eerste rijles ontvang je tevens een leskaart waarop afspraken en betalingen worden genoteerd

Lesauto

We lessen in twee Volkswagen Polo´s die allebei zijn voorzien van o.a. airconditioning en stuurbekrachtiging. Deze nieuwe auto’s staan garant voor veel rijplezier en het snel onder de knie krijgen van de examenstof.

Volledig lesuur

Bij elke rijles wordt je thuis opgehaald, maar je kunt ook een ander ophaaladres afspreken ( bijv. station, school, werk, enz. ). Je hoeft tijdens je rijles in principe geen andere kandidaten op te halen of weg te brengen, daardoor heb je meer rendement van de les. Een rijles kost bij ons € 38,- per uur, lest een kandidaat langer dan wordt dit uurtarief uiteraard gewoon doorberekend. Onze rijschool is gevestigd in Tiel, maar er wordt voornamelijk in de regio van Tiel gelest, omdat daar eveneens het praktijkexamen wordt afgenomen. Uiteraard gaan we met de rijles regelmatig naar andere steden zoals Arnhem, Nijmegen en Veenendaal.

Wanneer lessen

Je kunt altijd lessen. Zo geven we lessen in de ochtend; middag en avond. Doordeweeks en in het weekend.

Tussentijdse toets

Bekijk hier het filmpje over de tussentijdse toets

Praktijk Examen

Als je het theorie examen gehaald hebt, dan heb je 1,5 jaar de tijd om het praktijkexamen voor de personenauto te halen.
Je mag al een praktijkexamen doen als je het theorie examen behaald hebt en 17 jaar bent.

Klik hier voor meer informatie over het praktijkexamen op de website van het CBR.

In dit filmpje van het CBR zie je precies hoe het gaat bij het praktijkexamen.